فهرست مطالب
Facebook
Twitter
LinkedIn

0 تا 100 بهترین راه‌های برنامه ریزی برای انواع مهاجرت

آینده برای هر کسی با شگفتی‌های گوناگونی همراه است؛ اما می‌توان این روند را با داشتن برنامه به خوبی پیش برد. افراد اهداف مختلفی برای زندگی خود در آینده دارند و برای دستیابی به آن‌ها اقدامات مورد نیاز را از زمان کنونی انجام می‌دهند.

مهاجرت و ادامه دادن زندگی در کشور دیگری امروزه هدف بسیاری از مردم است. اما دستیابی به این هدف چندان ساده نیست و با بهترین راه برنامه‌ریزی برای مهاجرت می‌توان به آن دست یافت. مهاجرت انواع گوناگونی دارد که در مقاله شما را با هر یک از این موارد آشنا می‌کنیم.

چرا و چگونه مهاجرت کنیم؟​

چرا و چگونه مهاجرت کنیم؟

مهاجرت تصمیمی بزرگ و تاثیر گذار در زندگی هر شخصی به حساب می‌آید. قدم گذاشتن در این مسیر سختی‌هایی به همراه دارد. به منظور اینکه بتوانید به خوبی چالش‌های موجود در این مسیر را پشت سر بگذارید باید بهترین راه برنامه ریزی برای مهاجرت را در پیش بگیرید. این تصمیم بزرگ نه تنها زندگی شما بلکه خانواده‌تان را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد. به این منظور بایستی به دقت از قبل تمامی جوانب را سنجید. چه بسا با مهاجرت بتوان در نهایت اقامت دائم کشور مقصد مورد نظر خود را به دست آورید.

ابتدا باید برای خودتان مشخص کنید که آیا برای این تصمیم آمادگی کامل و تحمل تمامی مشکلات احتمالی مسیر را دارید. برخی از مسائل ساده در داخل کشور ممکن است شما را وادار به گرفتن این تصمیم بکند. نداشتن آگاهی کامل از چالش‌های مسیر این سفر نیز احتمال دارد آن را بسیار راحت برای شما جلوه دهد. داشتن برنامه ریزی برای مهاجرت یکی از الزامات قدم گذاشتن در این مسیر به شمار می‌آید. در گام اول سعی کنید دلایل خود برای گرفتن این تصمیم را به دقت مشخص کنید. در ادامه این دلایل و راه حل‌هایی که برای آن در ذهن دارید را در نظر بگیرید.

در گام بعدی باید مقصد خود را تعیین کنید. بر حسب کشور انتخابی شما مسیر مهاجرتی متفاوتی را باید در پیش بگیرید. این انتخاب بر روی هزینه نیز تاثیر زیادی دارد. در نهایت با انتخاب شیوه مهاجرتی خود می‌توانید تا حد زیادی مسیر پیش روی خود را مشخص کنید. در این مرحله داشتن برنامه ریزی برای مهاجرت به شما کمک می‌کند تا به راحتی این مسیر را طی کنید.

مهاجرت کاری ( اخذ ویزای مهاجرت از طریق JOB OFFER)​

مهاجرت کاری ( اخذ ویزای مهاجرت از طریق JOB OFFER)

مهاجرت کاری یا شغلی می‌تواند راهی مطمئن برای سفر شما باشد. در صورتی که قصد بهبود وضعیت و جایگاه شغلی خود را داشته باشید؛ مهاجرت شغلی ایده مناسبی است. در صورتی که قبل از رفتن به کشور مقصد شغل مورد نظر خود را پیدا کرده ‌باشید؛ این روند برای شما آسان‌تر می‌شود. برای ورود به کشور دیگر و آغاز به کار نیز نیاز به ویزا دارید. برای اخذ ویزا باید از قبل برنامه ریزی برای مهاجرت داشته باشید و مدارک خود را آماده کنید. دریافت دعوت نامه شغلی از کشورهای خارجی به این سادگی نیست و سختی‌هایی به همراه دارد.

در صورتی که بخواهید این روند را تسریع ببخشید و به صورت حضوری مراحل پیدا کردن شغل را پیگیری کنید باید به کشور مقصد سفر نمایید. در این شرایط می‌توانید از ویزای جست و جوی کار استفاده کنید. دریافت این ویزای بهترین راه برنامه ریزی برای مهاجرت به حساب می‌آید.

ویزا جهت جست و جوی کار

با استفاده از این ویزای کوتاه مدت می‌توانید به منظور جست و جوی کار به کشور مقصد خود سفر کنید. این ویزا تنها برای افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور مقصد را دارند صادر می‌شود. با دریافت این ویزا می‌توانید مراحل جست و جوی شغل مورد نظر خود را به طور دقیق‌تر پیش ببرید. در صورتی که در این مدت زمان موفق به اخذ دریافت نامه شغلی شوید؛ نوع ویزای شما به ویزای کاری نیز تغییر می‌یابد. با داشتن برنامه ریزی برای مهاجرت می‌توانید با زمانبدی درست مسیر خود را پیش ببرید.

ویزای کاری و جاب آفر

ویزای کاری در واقع اجازه ای مبنی بر کار کردن افراد در کشورهای خارجی به حساب می‌آید. عوامل مختلفی در موفقیت افراد برای اخذ این ویزا وجود دارد. از مهم‌ترین این شروط می‌توان به سن اشاره کرد. تمامی افرادی که قصد گرفتن این ویزا را دارند بایستی در بازه سنی بین 18 تا 40 سالگی قرار داشته ‌باشند. با داشتن برنامه ریزی برای مهاجرت تمامی این شرایط را از قبل در نظر بگیرید.

در صورتی که فرد سن بالای 40 سال داشته باشد در واقع از لیست بررسی و دریافت ویزای کاری کنار گذاشته می‌شود. برای سنین کمتر از 18 سال ممکن است در شرایط خاصی ویزای کاری صادر گردد.

در صورتی که شما مهارت خوبی در زمینه کاری خود داشته باشید می‌توانید نظر کارفرمایان خارجی را به خود جلب کنید. در ادامه این امر از طرف محل کار مورد نظر شما باید نامه‌ای مبنی بر دعوت شما به کار در آن مکان ارسال شود. وجود دعوت نامه کاری باعث تسریع مراحل اخذ ویزای کاری شما می‌شود.

مزایای داشتن ویزای کاری​

مزایای داشتن ویزای کاری

مزایای دریافت ویزای کاری تنها در در آمد بالا و اقامت در کشور‌های خارجی نیست. شما در این مدت زمان می‌توانید خانواده‌تان را هم با خودتان ببرید. موضوع دیگر به اقامت شما مربوط می‌شود. در مدت زمانی که ویزای کاری دارید؛ اقامت شما به صورت موقت است ولی در این زمان می‌توانید برای اقامت دائم در کشور مقصد درخواست بدهید. با داشتن برنامه ریزی برای مهاجرت می‌توانید سفر خود را به اقامت دائم تبدیل کنید.

مهاجرت کاری یک راه مطمئن و کم هزینه نسبت به سرمایه گذاری برای دریافت اقامت دائم است. در مهاجرت به صورت سرمایه گذاری نیاز است که هزینه ای زیاد مبنی بر سرمایه گذاری در کشور مقصد را داشته باشید. در صورتی که در مهاجرت کاری این موضوع برعکس است و شما خود در این کشور کسب درآمد می‌کنید. بخش اعظمی از هزینه‌هایی که در این نوع سفر پرداخت می‌کنید به مراحل رفت و آمد و دریافت دعوت نامه مربوط می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری

همان‌طور که اشاره شد با توجه به تفاوت در کشور مقصد؛ شرایط دریافت ویزای کاری نیز فرق می‌کند. با این حال می‌توان گفت وجه مشترک شرایط مربوط به کشور‌های مختلف در موارد زیر خلاصه می‌شود:

  • دعوت نامه از محل کار در شرکت مقصد
  • ترجمه رسمی آخرین مدارک تحصیلی
  • مدرک زبان معتبر
  • تکمیل فرم‌های مربوط به درخواست کار
  • مدارک مربوط به سوابق کاری
  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • مدارک شناسایی و هویتی فرد به همراه نسخه کپی از آن‌ها
  • ارائه اصل و کپی پاسپورت
  • گواهی ضمانت و پشتیبانی مالی
  • مدارک مربوط به بیمه
  • مدارک مربوط به رزور هتل و بلیط هواپیما
مهاجرت تحصیلی (اخذ ویزا از طریق پذیزش دانشجویی)​

مهاجرت تحصیلی (اخذ ویزا از طریق پذیزش دانشجویی)

در صورتی که شما به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های معتبر جهانی علاقه مند باشید می‌توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. مهاجرت تحصیلی به شما این امکان را می‌دهد که در زمان تحصیل خود به صورت موقت در کشور مورد نظر خود اقامت داشته ‌باشید. اخذ این نوع ویزای مزایایی برای خود دارد؛ برای مثال مسیر اخذ ویزای دائم را برای شما آسان‌تر می‌کند.

شما با کمی جست و جو در وب سایت دانشگاه‌های مختلف می‌توانید فیلد‌های مربوط به زمینه تحصیلی خود بیابید. با بررسی شرایط می‌توانید برای دریافت پذیرش از این دانشگاه‌ها اقدام کنید. فرصت‌های تحصیلی در اغلب کشورها برای مقاطع مختلف رشته‌های گوناگون وجود دارد.

هزینه اخذ ویزای دانشجویی​

هزینه اخذ ویزای دانشجویی

شما برای دریافت ویزای تحصیلی باید هزینه ای بپردازید. این هزینه با تغییر درکشور مقصد تفاوت پیدا می‌کند و مقدار آن را وزارت امور خارجه هر کشور تعیین می‌کند. در صورتی قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های این کشور را داشته باشید؛ باید 100 دلار هزینه ویزای تحصیلی را بپردازید. این هزینه در کشور‌هایی مثل انگلیس و استرالیا بیشتر است و به چیزی حدود 500 دلار نیز می‌رسد.​

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی

با تغییر در کشور مقصد، شرایط دریافت ویزای تحصیلی نیز فرق می‌کند. برای این‌که بتوانید با موفقیت مراحل اخذ ویزا را پشت سر بگذارید باید به دقت شرایط مربوط به کشور مقصد و دانشگاه مورد نظر خود را بررسی کنید. برخی از موارد وجود دارد که به صورت مشترک در بین کشور‌های مختلف یکسان است و از آن‌ها به عنوان شرایط عمومی یاد می‌شود:

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا مرکز تحصیلی مورد نظر
  • مدارک هویتی به همراه ترجمه رسمی و کپی از آن
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه از اساتید
  • تکمیل فرم‌های مربوط به درخواست ویزا
  • گواهی تمکن مالی
  • گواهی پایان دوره به همراه ترجمه رسمی آن
  • مدرک زبان معتبر

با تغییر در مقطع تحصیلی شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی شما فرق می‌کند. یکی از موارد مهم در مورد کسب دعوت نامه تحصیلی به نمره معدل شما مربوط می‌شود. نحوه محاسبه نمره معدل در کشور‌های مختلف تفاوت‌هایی با ایران دارد.

شما بایستی بتوانید نمراتی که هر دانشگاه به عنوان حد نصاب تعیین کرده را کسب کنید. در برخی از مراکز آموزشی این تایید فقط با معدل انجام نمی‌شود و شما بایستی در آزمون‌های ورودی نیز شرکت کنید. شرکت در دوره آیلتس نیز سبب می‌شود بتوانید نمراتی خوب در آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی به دست آورید.

آزمون آیلتس برای مهاجرت و انواع آن

یکی از مسائل مهمی که ممکن است ذهن شما را قبل از مهاجرت به سفر‌های خارجی به خود مشغول کند زبان است. تفاوت‌های زیادی که در نحوه صحبت کردن و فرهنگ مردم کشور‌های گوناگون وجود دارد این مشکل را دو چندان می‌کند. برای تمامی راه‌های مهاجرت نیز ارائه مدرک زبان معتبر نیز از ملزومات به حساب می‌آید. زبان انگلیسی امروزه به عنوان زبان بین المللی شناخته می‌شود.

کسب مهارت در این زبان به شما کمک می‌کند که با افراد زیادی در سرتاسر جهان ارتباط برقرار کنید. شما با یادگیری زبان انگلیسی و داشتن مدرک معبتر می‌توانید برای مهاجرت به کشورهای بسیاری در سرتاسر دنیا اقدام کنید. آموزشگاه‌های متعددی در سرتاسر کشور برای آموزش انگلیسی وجود دارد و حتی بعد از پایان دوره نیز به شما مدرک می‌دهند. در بحث مهاجرت هیچ یک از این مدارک برای کشور مقصد شما مورد پذیرش واقع نمی‌شود. در صورتی که برنامه ریزی برای مهاجرت داشته باشید؛ شرکت دوره تافل و آیلتس گزینه خوبی برای شما به حساب می‌آید.

شما برای این‌که بتوانید به خوبی مهارت خود را در زمینه زبان انگیسی نشان دهید؛ بایستی در ازمون‌های معتبر جهانی شرکت کنید. آزمون آیلتس یکی از تست‌های محبوب برای زبان انگلیسی در سرتاسر جهان است که سالانه بیش از 3.5 میلیون بار این امتحان برگزار می‌شود.

آزمون آیلتس برای مهاجرت و انواع آن​

آزمون آیلتس جنرال

آیتلس جنرال مدرکی برای نشان دادن مهارت شما در زبان انگلیسی است. با استفاده از مدرک این آزمون می‌توانید برای مهاجرت کاری یا تحصیلی اقدام کنید. با داشتن برنامه ریزی برای مهاجرت بایستی مدرک زبان خود را نیز در این مرحله داشته‌ باشید. این امتحان به طور اختصاصی برای مهاجرت طراحی شده و تفاوت‌هایی با آیلتس آکادمیک دارد. اصلی ترین وجه تمایز این دو آزمون به بخش ریدینگ و رایتینگ مربوط می‌شود.

اگر به صورت تحصیلی به کشور خارجی سفر کرده باشید و بخواهید بعد از اتمام تحصیل ویزای خود را به نوع کاری تغییر دهید به این مدرک نیاز دارید. برای این‌که اجازه کار با ساعات بیشتر و استخدام در کشور مقصد خود را داشته باشید بایستی برای دریافت ویزای کاری اقدام کنید. داشتن این مدرک نشان دهنده این موضوع است که شما مهارت در حوزه آیلتس عمومی دارید.

آزمون آیلتس آکادمیک

برای این‌که موفق به دریافت ویزای تحصیلی از کشورهای خارجی شوید؛ بایستی مدرک معتبر زبان ارائه کنید. داشتن این مدرک میزان توانایی شما را در مهارت‌های مختلف زبان انگلیسی را نشان می‌دهد. در این آزمون چهار مهارت شنیداری، گفتاری، خواندن و نوشتن مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. با شرکت در آزمون ماک آیلتس می‌توانید توانایی‌های خود را مورد سنجش قرار دهید. در این آزمون‌ها را با داشتن برنامه ریزی برای مهاجرت در زمان‌های قبل از آزمون اصلی خود بایستی شرکت کنید.

شما با اخذ نمره‌ای خوب در این آزمون می‌توانید برای دریافت پذیرش از مراکز آموزشی کشور‌های مختلف اقدام کنید. آیلتس هر ساله در بیش از 110 کشور جهان برگذار می‌شود و به همین سبب از مقبولیت بالایی برخوردار است.

شرکت در آیلتس آکادمیک بهترین راه برنامه ریزی برای مهاجرت به صورت تحصیلی به حساب می‌آید. سیستم نمره دهی این آزمون در بخش‌های مختلف فرق می‌کند و در نهایت نمره نهایی بین 0 تا 9 برای شما اعلام می‌شود. همچنین شما با شرکت در بحث آزاد انگلیسی مهارت خود را در حوزه‌های مختلف می‌توانید ارتقا دهید. بخش‌های مختلف این آزمون شامل موارد زیر است:

• بخش شنیداری

بخش Listening شامل 40 سوال است که شما 30 دقیقه فرصت برای پاسخگویی به سوالات این بخش دارید. فایل صوتی مربوط به سوالات شنیداری تنها یکبار برای شرکت کننده در آزمون پخش می‌شود. شما قبل از پخش فایل صوتی فرصت کوتاهی دارید تا روی سوالات را ببرسی کنید.

• بخش خواندن

قسمت Reading آزمون آیلتس شامل 40 سوال است که در بین 3 متن این تعداد سوال تقسیم شده است. شما برای پاسخگویی به سوالات این بخش حدودا 60 دقیقه فرصت دارید. متن‌های مورد استفاده در آزمون آیلتس آکادمیک از کتاب ها، مجلات و متون علمی انتخاب می‌شوند.

• بخش نوشتاری

قسمت Writing توانایی شما را در نگارش متون انگلیسی مورد سنجش قرار می‌دهد. شما برای پاسخگویی به این بخش 60 دقیقه وقت دارید و در این زمان باید دو متن با موضوعات مختلف بنویسید. بخش اول به نوشتن نامه مربوط می شود که می توانید آن را در یکی از چهار مورد زیر پیش ببرید:

  • شکایت نامه یا نامه درخواست اطلاعات
  • نامه رسمی اداری
  • نامه شخصی
  • نامه درخواست کار

قسمت Writing توانایی شما را در نگارش متون انگلیسی مورد سنجش قرار می‌دهد. شما برای پاسخگویی به این بخش 60 دقیقه وقت دارید و در این زمان باید دو متن با موضوعات مختلف بنویسید. بخش اول به نوشتن نامه مربوط می شود که می توانید آن را در یکی از چهار مورد زیر پیش ببرید:

  • شکایت نامه یا نامه درخواست اطلاعات
  • نامه رسمی اداری
  • نامه شخصی
  • نامه درخواست کار

• بخش مکالمه

بخش Speaking آزمون آیلتس به مصاحبه رو در رو با مصاحبه کننده رسمی این امتحان مربوط می‌شود. مدت زمان این بخش نیز 11 الی 14 دقیقه به طول می‌انجامد. با شرکت در دوره‌های مکالمه فشرده می‌توانید مهارت خود را در Speaking ارتقا دهید.

برنامه ریزی مهاجرت برای داشتن زندگی بهتر

سفر به کشورهای خارجی تنها محدود به مسافرت به صورت تفریحی و توریستی نمی‌شود. شما با انتخاب بهترین راه برنامه ریزی برای مهاجرت می‌توانید اقامت دائم و موقت از کشورهای مورد نظر خود دریافت کنید. اقدام به سفر به صورت تحصیلی یا کاری یکی از این اقدامات است. شما با شرکت در آزمون آیلتس می‌توانید یکی از مهم‎ترین مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا را کسب کنید.

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

 

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30