آیلتس لایف اسکلیز برایUKVI(با آزمون آیلتس لایف اسکلیز آشنا شوید.)
تیر 4, 1400 1400-04-10 11:11آیلتس لایف اسکلیز برایUKVI(با آزمون آیلتس لایف اسکلیز آشنا شوید.)
آیلتس لایف اسکلیز برایUKVI(با آزمون آیلتس لایف اسکلیز آشنا شوید.)
آیلتس لایف اسکلیز آزمونی است مطمئن که برای افرادی که باید مهارتهای گفتاری و شنیداری خود را در سطح CEFR اثبات کنند لازم است. آزمون آیلتس لایف اسکلیز برای ویزای بریتانیا (UKVI) برای افرادی است که باید مهارتهای گفتاری و شنیداری خود را در چارچوب مرجع مشترک اروپایی برای زبانها CEFR در سطوح A1,A2 یا B1 اثبات کنند.
این افراد برای دریافت ویزای بریتانیا و دپارتمان مهاجرت برای انواع خاص ویزا پذیرفته میشوند.
بررسی سطوح آزمون آیلتس
سطوح A1,A2 یاB1 آزمون آیلتس لایف اسکلیز فقط مهارتهای گفتاری و شنیداری شما را میسنجد. ارزیابی شما برای توانایی به دست آوردن یا کسب اطلاعات، ایجاد ارتباط و مشارکت در بحث میباشد. عملکرد آزمون دهنده دوم تاثیری بر نتایح آزمون شما ندارد.
آشنایی با نتایج آزمون آیلتس لایف اسکلیز
نتایج آزمون آیلتس لایف اسکلیز کمی متفاوت است. در این آزمون شما به جای دریافت نمره، نتیجه قبول یا رد دریافت میکنید. نتیجه قبولی بدین معناست که میتوانید از نتیجه برای درخواست ویزا استفاده کنید.
این آزمون در بازه زمانی بین 16 و 22 دقیقه با یک ممتحن و آزمون دهنده دوم برگزار میشود.
در مورد آزمون آیلتس بپرسید.
نمره « قبولی» برای آزمون آیلتس چیست؟
در آزمون آیلتس لایف اسکلیز، نتایج شما به صورت قبول یا رد داده میشوند.
نمره قبول یا رد در آزمون آموزش عمومی یا آکادمیک آیلتس وجود ندارد. نمره ها در سیستم 9 مقیاسی درجه بندی میشوند. هر موسسه یا سازمان آموزشی، سطح خاصی برای نمرات آیلتس جهت تامین نیازهای فردی تعیین میکند.
بررسی نمرهی حداقلی و حداکثری در آیلتس
نمره ی حداکثری آزمون آیلتس لایف اسکیلز 9 میباشد. اما زیر نمرهی 4 و 5/4 نمرهی قابل تائیدی نمیباشد و مورد تائید هیچ دانشگاه و یا سازمانی نیست. اما نمرهی 5 و 5/5 برای افرادی که قصد مهاجرت دارند بستگی به شرایطشان و امتیازهای دیگری که دارند میتواند قابل قبول باشد. ولی برای دانشگاه ها به خصوص دانشگاههایی که Rank بالایی در دنیا دارند نمرهی 6 و نیم تا 7 نیاز است. ولی عرفی که در حال حاضر در دانشگاههای خوب دنیا که دارای Rank بالایی هستند برای گرفتن پذیرش نیاز به نمرهی 7 الی 5/7 دارند. ولی در این بین بعضی از دانشگاهها 5/6 را هم قبول میکنند.
پس عمدتا دانشپژوهان باید برای کسب نمرهی 5/6 الی 5/7 تلاش کنند. برای مثال اگریک دانش پژوهی در مهارت های رایتینگ و لیسنینگ نمره 7 کسب کند ولی در دو Skill خود نمرهی 5 یا زیر 5 کسب کند، دوباره باید از ابتدا در آزمون شرکت کند. به این دلیل که باید نمرهی هر Skill تقریبا بالای 5/6 باشد.
بدین معنا که اگر یکی از Skill ها زیر 6 باشد و یا زیر 5/6 باشد، دانشگاهی که زبان آموز اپلای آن را انجام داده است باید درخواست مجدد نماید که دوباره در آزمون شرکت کند. نمرهی کف آزمون آیلتس 5 است که میتواند برای بعضی از افراد کاربرد داشته باشد. نمرهی حداکثری امتیاز 9 است که بسیار امتیاز خوب و بالایی است که گاها حتی خود افراد بومی نیز قادر به کسب آن نیستند. برای کسب نمرهی 9 باید در تمامی مهارتها نمرهی کامل را کسب نمایید که به نمرهی 9 آیلتس برسید.
سخن آخر
آزمون آیلتس آزمونی است که علاوه بر سنجش میزان توانایی هر فرد در انگلیسی به سنجش مهارتهای دیگری میپردازد و مهارتهای دیگری را مثل مدیریت زمان، تمرکز، دقت، هوش و ایده پردازی را هم به طور غیر مستقیم مورد سنجش قرارمیدهد. چون در این آزمون سوالاتی طرح شده است به خصوص در قسمت اسپیکینگ و رایتینگ که نیاز به این دارد که فردی که در این آزمون شرکت میکند اطلاعات خوبی داشته باشد و از دامنهی اطلاعات عمومی خوبی برخوردار باشد تا بتواند با موفقیت در این آزمون شرکت نماید و با موفقیت این آزمون را سپری کند.
پس افرادی که دارای تحصیلات عالیه هستند عمدتا در این آزمون موفق تر هستند. ولی افرادی که دارای این تحصیلات نیستند خیلی در این آزمون موفق نبودهاند. البته کلا افرادی که تحصیلات عالیه دارند در پی شرکت در این آزمون هستند که پلی باشد برایشان تا بتوانند به واسطهی این آزمون مهاجرت و یا در دانشگاه های خارج از کشور تحصیل کنند.