آیلتس چند سطح دارد؟ جدول لول های آیلتس
آیلتس چندین سطح مختلف دارد که هر کدام از آنها میزان مهارتهای زبانآموز در زبان انگلیسی را نشان میدهد. هرچه سطح شما بالاتر باشد، یعنی مهارتهای بیشتری دارید و شانستان برای مهاجرت و در تحصیل در خارج از کشور نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
خوشبختانه با برگزاری انواع دوره ielts و منابع آموزشی مختلف شانس ارتقاء سطح برای دانشجویان و داوطلبین شرکت در این آزمون وجود دارد؛ یعنی شما میتوانید با تمرین و تکرار مهارتهای خود را در زبان انگلیسی ارتقاء دهید تا شانس بیشتری برای موفقیت در آیلتس داشته باشید.
برای اینکه سطح خود را متوجه شوید، امکان شرط در ماک آیلتس را دارید. همچنین میتوانید در آزمون اصلی شرکت کرده و بعد از گذشت حدود 2 هفته نمره خود را از ممتحنین دریافت کنید و سطح تان را در این آزمون بدانید. اما آیلتس چند سطح دارد؟
آیلتس چیست؟
قبل از توضیح درباره اینکه آیلتس چند سطح دارد، اجازه دهید درباره این آزمون توضیحاتی تکمیلی و مهم در اختیارتان بگذاریم. بسیاری از کشورهای جهان شرایط مهاجرت را با دریافت مدرک زبان برای مهاجرین راحتتر کردهاند. شما برای دریافت مدرک زبان باید در آزمونهایی مانند آیلتس شرکت داشته باشید. آیلتس در 4 نوع مختلف جنرال، آکادمیک، لایفاسکیلز و ukvi برگزار میشود که از بین آنها فقط آکادمیک مخصوص دانشجویان است و بقیه بهصورت عمومی برگزار میشوند.
برای استفاده از مدرک زبان آیلتسداشتن حداقل نمره و سطح 6.5 به بالا اهمیت زیادی دارد؛ در واقع شما برای مهاجرت، ثبتنام در دانشگاههای خارجی و … باید حداقل نمرهای مشخص از آیلتس بهدست آورید، درغیراینصورت باید بارها در این آزمون شرکت داشته باشید تا بالاخره بهنتیجه دلخواه برسید. نتیجه آیلتس نیز تا 2 سال اعتبار دارد و بعد از آن منقضی خواهد شد؛ بنابراین طی این 2 سال حتماً از مدرکتان استفاده کنید.
با آگاهی از اینکه آیلتس چند سطح دارد، خود را آماده خواهید کرد تا به سطح موردنظر در این آزمون برسید و نمره قابلقبولی بهدستآورید. انجام این کار با شرکت در کلاسهای آیلتس فشرده، حضوری، غیرحضوری و … امکانپذیر خواهد بود.
آیلتس چند سطح دارد؟
برای پاسخ به این سؤال باید نمرهتان را بدانید چون سطحبندی آیلتس بر اساس نمرات است. شما میتوانید این نمره را با سطوح CFER نیز در کلاسهای معمولی معادل سازی کرده و متوجه میزان مهارتهایتان شوید.
سطح 1
کاربران این سطح تواناییهایشان فقط در حد جملات و کلمات بسیار ساده زبان انگلیسی است و بهعنوان کاربر غیرقبول شناخته میشوند.
معادل CFER: A1
سطح 2
سطح 2 بهکاربران دارای مشکل اختصاص دارد، یعنی کسانی که در درک مهارتهای گفتاری و نوشتاری انگلیسی مشکلات زیادی دارند و در انتقال صحیح مفاهیم نیز برایشان چالشهایی بهوجود میآید.
معادل CFER: A2 و A1
سطح 3
سطح 3 بهکاربران بسیار محدود تعلق دارد. این افراد میتوانند در موقعیتهای بسیار آشنا با تمرینهای زیاد معنای و مفهوم مورد نظرشان را انتقال دهند؛ البته اختلالات زیادی در ارتباطاتشان نیز دارند.
معادل SEFR: A2
سطح 4
کاربران محدود در سطح 4 هستند و میزان مهارتهای آنها به موقعیتهای آشنا محدود میشود. این افراد همچنین در بسیاری از مواقع در درک و بیان دچار مشکلاتی میشوند و امکان استفاده از زبان پیچیده را نیز ندارند.
سطح SEFR: B1
سطح 5
در سطح 5 کاربرانی با تسلط نسبی قرار دارند که در اغلب مواقع با معنای کلی موقعیتها کنار میآیند و چالشها را برطرف میکنند. احتمال اینکه این افراد دچار اشتباههای بسیار زیاد شوند، بالا است؛ البته بهخوبی میتوانند ارتباطات اولیهشان را تحت کنترل خود بگیرند.
سطح SFRE: B2
سطح 6
کاربران سطح 6 کاربران شایستهای هستند که با وجود سوءتفاهمها، استفاده نامناسب و برخی اشتباهات به زبان انگلیسی مسلط هستند و امکان استفاده از آن را در موقعیتهای مختلف دارند. این افراد امکان استفاده از زبان پیچیده و درک آن در موقعیتهای آشنا را نیز دارند.
سطح SFER: B2 و C1
سطح 7
کاربران خوب در سطح 7 قرار دارند و با تسلط عملیاتی بهزبان بهخوبی میتوانند به سؤالات پاسخ دهند. این افراد با وجود سوء استفاده در برخی موقعیتها، سوء تفاهمها و اشتباهات کم به زبان انگلیسی مسلط بوده و میتوانند بهخوبی در جملات و مفاهیم استدلال دقیق داشته باشند.
سطح SEFR: C1
سطح 8
کاربران بسیار خوب با سطح 8 شانس بسیار زیادی برای مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور دارند. این افراد با وجود اشتباهات غیرسیستمیک و جزئی در زبان انگلیسی تسلط کامل دارند. افراد سطح 8 از توانایی مدیریت استدلالهای پیچیده و مفصل نیز برخوردارند.
سطح SFER: C1 و C2
سطح 9
کاربران متخصصی که در سطح 9 هستند، به بخشهای مختلف زبان بهصورت کامل مسلط بوده و توانایی استفاده از زبان انگلیسی را بدون هیچگونه نقص و مشکلی دارند. این افراد بهصورت دقیق و کامل میتوانند ارائههای مختلفی داشته و زبان را بدون هیچ اشتباهی درک کنند.
سطح SFER: C2
جدول لول های آیلتس
نمره | سطح آزموندهنده |
1 | غیرقابل قبول |
2 | دارای مشکل |
3 | بسیار محدود |
4 | محدود |
5 | با تسلط نسبی |
6 | شایسته |
7 | خوب |
8 | خیلی خوب |
9 | متخصص |
چگونه سطح خود را در آزمون آیلتس افزایش دهیم؟
بهمنظور افزایش سطح در آزمون آیلتس میتوانید از چند راهکار مختلف استفاده کنید که عبارت هستند از:
- شرکت در دورههای آموزشی
- استفاده از کتابهای آموزشی
- مشورت با شرکتکنندگان قبلی و جویا شدن پیچوخمهای مسیر از آنها
- درک کامل بخشهای مختلف زبان انگلیسی و تمرین در زمینههای دارای نقص
- شرکت در آزمون ماک و بررسی نمره قبل از شرکت در آزمون اصلی بهمنظور آگاهی از سطح نسبی خود در آیلتس
راهکارهای دیگری نیز هستند که میتوانید با مشورت با کارشناسهای فعال در زمینه تدریس آیلتس درباره آنها نیز اطلاعاتی بهدستآورید. بهطور کلی هر چه میزان تمرینهای خود را افزایش دهید و وقت بیشتری برای زبانآموزی بگذارید، شانس بیشتری برای بهدستآوردن نمرات بالا و کسب سطح مناسب در آیلتس خواهید داشت.
سطوح مختلف آیلتس، تعیین کننده میزان مهارت زبان آموزها
با آگاهی از اینکه آیلتس چند سطح دارد و بررسی نمرهتان بهراحتی میتوانید متوجه سطح و میزان مهارت تان در آیلتس شوید. قاعدتاً با بالابودن سطح یعنی میزان مهارتهایتان نیز بالاست، اما اگر سطحتان بالا نبود، توصیه میکنیم که با تمرین و تکرار دانش و مهارت تان را افزایش دهید و نمرهتان را ارتقاء دهید. با بالارفتن نمره بسیاری از دانشگاهها و مراکز تحصیلی در خارج از کشور مشتاق به پذیرشتان خواهند شد که این اتفاق قطعاً نوید آیندهای درخشان و فوقالعاده را برایتان میدهد.
مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.
ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین
ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30
جستجو
دستهها
مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.
ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین
ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30