آموزش زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی ، روش های متنوع و گوناگونی دارد که ما توجه شما را به چند روش زیر جلب می کنیم:
آموزش زبان انگلیسی به کمک اخبار و شبکه های خبری از جمله BBC & CNN
آموزش زبان انگلیسی به یکی از ملزومات مهم دنیای امروز تبدیل شده است. فرقی نمیکند که به یادگیری کدام زبان علاقهمندید، یادگیری زبان از طریق فیلم، سریال و شنیدن آهنگ به شما کمک شایانی خواهد کرد. اما به یاد داشته باشید که نباید از یادگیری نکات مهم و گرامری نیز غافل شوید.
همزمان با یادگیری اصطلاحات عامیانهی هر زبان، باید زبان و گفتاری را که در دنیای واقعی آن زبان در جریان است نیز یاد بگیرید.
دنبال کردن اخبار از طریق شبکه های خبری میتواند راه بسیار خوبی برای یادگیری زبان انگلیسی باشد. در این مقاله به معرفی ۴ روش برای یادگیری زبان انگلیسی به کمک اخبار و معرفی وبسایتهای کاربردی میپردازیم.
یادگیری زبان انگلیسی از طریق اخبار و شبکه های خبری چه مزیت و کاربردهایی دارد؟
مطالبی که در اخبار گفته میشوند، بهدقت و بسیار واضح نوشته شدهاند، از این رو گوش دادن به اخبار یک روش بسیار عالی برای یادگیری است. اخبار میتواند بهنوعی یک کلاس خصوصی زبان برای شما تلقی شود.
همچنین، هدف از استفادهی «زبان» معنابخشی به مسائل واقعی زندگی است. واژهی News در زبان انگلیسی که ما در فارسی آن را «اخبار» ترجمه میکنیم حالت جمع واژهی New به معنی تازه و جدید است. به همین دلیل اخبار را که تعریفی از مسائل روز و جاری است “News” نامیدهاند. برنامههای خبری، روی موضوعاتی که برای شما مهم هستند و به زندگیتان مرتبط هستند تمرکز دارند. این متد، به یادگیری زبان در موقعیتهای واقعی و کاربردی کمک شایانی میکند.
یادگیری زبان با اخبار یک راه علمی و کارامد می باشد.
یادگیری زبان صرفا به گسترش دایرهی لغات محدود نمیشود، بلکه ارتباط با کسانی که به این زبان صحبت میکنند نیز مهم است. وقتی بدانید در دنیای آنها چه میگذرد، میتوانید زبانشان را بهتر صحبت کنید.
حالا که به اهمیت این موضوع پی بردیم، ۴ روش مؤثر در یادگیری زبان انگلیسی به کمک اخبار را معرفی میکنیم.
۱. یادگیری زبان انگلیسی با تماشای آنلاین برنامههای تلویزیونی و خواندن روزنامه
اگر انگلیسی را بهخوبی میدانید، احتمالا میتوانید مقالههای «The Wall Street Journal» را بخوانید. تماشای اخبار شبکهی «CBS News» نیز گزینهی مناسبی خواهد بود.
اگر در ابتدای راه یادگیری هستید، مشکلی نیست: شما میتوانید به اخبار و مقالات آنلاین مناسب با سطح خودتان دسترسی داشته باشید و کمی بعد، بسته بهسرعت پیشرفتتان، موضوعات سختتری را انتخاب کنید.
«Learning Network» نام ستون هفتگی زبان آموزان انگلیسی در روزنامهی «The New York Times» است. مقالههای این ستون طوری نوشته شدهاند که قابل فهم باشند. پس از خواندن این قسمت، میتوانید آزمونهایی را که برای علائم نگارشی و انتخاب کلمات تهیه شدهاند، انجام دهید.
استفاده از این بخش مجانی است. اما اگر در مرحلهی پیشرفتهای قرار دارید، میتوانید با عضویت در سایت، دسترسی کاملتری به برنامهها داشته باشید. نیویورک تایمز جزو برترین نشریات دنیاست و یکی از بهترین منابع برای یادگیری زبان به کمک اخبار بهشمار میرود.
شبکهی «BBC» برنامهی روزانهای به نام «کلمات در اخبار» (Words in the News) دارد که برای علاقهمندان به زبان انگلیسی و لهجهی بریتانیایی تهیه شده است.
در این برنامه، گویندگان اخبار فهرستی از کلمات مهم موجود در متن خبر تهیه میکنند و سپس داستانی متشکل از همان کلمات را برای شنونده میخوانند.
ممکن است برخی از کلمهها برای شما سخت باشند. معمولا در آخر برنامه و در آزمونی کوتاه، میتوانید کلمات آن درس را مرور کنید.
اخبار شبکهی «Voice of America» در دو سطح مختلف روی وبسایت این شبکه قرار داده میشود. شما میتوانید به پادکست انگلیسی خبر گوش بدهید یا ویدئوهای آن را تماشا کنید و همزمان متن خبر را بخوانید.
کانال آموزش زبان انگلیسی صدای آمریکا، گزینهی دسترسی به زیرنویس را نیز برای ویدئوهایش فعال کرده است. گویندگان خبر نیز آهسته و واضح صحبت میکنند؛ تقریبا سهبرابر آهسته تر از گویندگان خبر معمولی.
این رویه به زبانآموزان مبتدی این شانس را میدهد تا بتوانند با این سرعت هماهنگ شوند. استفاده از شیوهی آنلاین برای یادگیری زبان انگلیسی به کمک اخبار، این امکان را به شما میدهد که هرجا لازم بود ویدئو را متوقف کنید و با سرعت خودتان زیرنویس را بخوانید.
۲. خبرهای خاص را ببینید و بخوانید.
خبرهای بیکیفت بیشماری در اینترنت وجود دارند؛ خبرهای خاص را دنبال کنید.
بهدنبال منابع خبری با نوشتاری تازه و پرشور باشید. بهتر است جملهها کوتاه و خبری باشند؛ یعنی از الگوی فاعل-فعل-مفعول پیروی کنند.
روایت داستان باید بهاندازهی عنوان مطلب آسان باشد. «USA Today» با سبک نوشتاری واضحش، منبع خوبی برای یادگیری زبان انگلیسی به کمک اخبار به حساب میآید.
بهدنبال سایتهای خبری باشید که کارمندانش از فرهنگهای مختلف آمدهاند. داستانهای آنها معمولا دید متفاوتتری به موضوعات دارد.
کارمندان خبر «The Guardian» دارای این ویژگی هستند. بخش آموزش زبان انگلیسی گاردین نیز سبک نوشتاری تازه، پرشور و واضحی دارد.
همچنین میتوانید با یک کلیک کلمات و خبرهای مناسب برای لهجههای آمریکایی، بریتانیایی یا استرالیایی را انتخاب کنید.
برخی سایتها باکیفیتترین اخبار را به مخاطبان خود ارائه میدهند. به این سایتها، سایتهای خبرخوان (یا خوراکخوان “aggregate sites”) میگویند.
این خبرخوانها فیدهای خود را از فیدهای خبرگزاریهای دیگر و به انتخاب خود به نمایش میگذارند. مزیت خاص ویدئوهای خبری برای زبانآموزان این است که میتوانند همزمان ببینند، بشنوند و بخوانند.
«FluentU» یکی از سرویسهای ارائهدهندهی مجموعه ویدئوهای جذاب است. این سایت، ویدئوی خبرهای مهم را گردآوری میکند. آنها در بخش توضیحات تعاملی (interactive) ویدئو، از معانی ساده و قابلفهم استفاده میکنند.
در این بخش مثالهایی از هر کلمه و کاربرد آنها در جمله به چشم میخورد. میتوانید این کلمات را به فهرست کلمات اختصاصیتان اضافه کنید. با این کار، گنجینهی لغات شما کمکم بزرگتر میشود.
۳. اخبار موردعلاقهی خود را دنبال کنید.
یادگیری زبان با اخبار خاص و موردعلاقهتان
به سیاست علاقهای ندارید؟ بخشهای خبری دیگری نیز وجود دارند. اگر عاشق فوتبال هستید، حتما برخی وبسایتهای ورزشی را میشناسید.
اگر سطح پیشرفتهای دارید، سایت «ESPN» برای شما سایتی عالی خواهد بود. کلوب فوتبال اِی اس پی ان تمام خبرهای فوتبالی را پوشش میدهد. این خبرها تقریبا شامل همهی بازیها در سراسر دنیا میشوند. همچنین میتوانید برخی مسابقات را بسته به دسترسی شرکت اینترنتیتان تماشا کنید.
احتمالا بهعنوان زبانآموزی مبتدی، بهدنبال سایتهایی هستید که اخبار و اطلاعاتشان در سطح شما باشند. بسیاری از گزارشگرهای ورزشی بسیار تند صحبت میکنند و گاهی نیز فریاد میزنند و بهجای صورت آنها، تصویر بازی و صدای فریادهای گزارشگر پخش میشود. همین ندیدن گوینده، دنبال کردن داستان را کمی دشوار میکند.
بهدنبال منابعی باشید که اطلاعات را به بخشهای کوچکی تقسیم کردهاند. سایت فوتبالی «Midfield Dynamo» تمام خبرهای خود را در ۱۰ لیست قرار میدهد. این سایت برای درک و فهم لطیفهها و اصطلاحات بریتانیایی گزینهی بسیار خوبی است.
بخش ورزشی «Real Clear» خبرهای ورزشی را از سایتهای دیگر گردآوری میکند. همچنین صفحهای اختصاصی برای لیست خبرهایش دارد. میتوانید به نتیجهی مسابقات مهم «اتحادیهی ملی ورزش دانشگاهی» (NCAA) و احمقانهترین بازیهای تمام دوران ورزشی در این سایت دسترسی داشته باشید.
سایتهایی که برای مخاطبان نوجوان طراحی شدهاند نیز گزینهی خوبی برای یادگیری زبان به کمک اخبار برای مبتدیان هستند.
این سایتها اخبار خاص و جالبی ارائه میدهند که به یادگیری زبان کمک میکنند. سایت «Sports Illustrated for Kids» نیز متون و ویدئوهای ورزشی خود را به زبانآموزان سطح مبتدی و متوسط ارائه میدهد.
«National Geographic Kids» برای عاشقان سفر و «Kids Discover» برای علاقهمندان به مباحث علمی مناسب خواهند بود.
مقالههای خودآموز (How-to) اطلاعات را با جزئیات در اختیارتان میگذارند. این مقالهها کاملا مناسب با نامشان هستند، مثلا چطور میتوانید مطلب موردنظرتان را یاد بگیرید.
سایت «InStyle Magazine» در هر زمینهای مقالههای آموزشی دارد؛ از انتخاب بهترین رژلب گرفته تا لاغر شدن. نوشتار «ایناستایل» واضح است و معمولا از کلمات پیچیدهای استفاده نمیکند.
اگر علاقهمند به ورزش و بهخصوص دویدن هستید، سایت «Runners World» اطلاعات و ویدئوهای خودآموز فراوانی دارد.
شما میتوانید دربارهی انتخاب کفش مناسب یا آمادگی برای دو ماراتون مطالبی را مطالعه کنید. این مطالب خودآموز نیز معمولا دستهبندی مرتبی دارند.
پیدا کردن خبرهای انگلیسی دربارهی موضوعاتی که به آنها علاقه مند هستید، انگیزهی شما را برای یادگیری بالا میبرند.
این شیوهی یادگیری زبان انگلیسی به کمک اخبار جذابیتهای خاص خودش را دارد.
۴. خودکارتان را در دست بگیرید و خبرها را با صدای بلند بخوانید.
یادگیری زبان با اخبار و خواندن با صدای بلند از روی متن
بهجای خواندن خبرها در دلتان، آنها را با صدای بلند بخوانید. این کار، سرعت خواندن شما را کاهش میدهد و معنی کلمات را در ذهنتان دستهبندی میکند. اگر معنی کلمهای را نمیدانید، آن را هایلایت کنید یا در جایی بنویسید.
اگر پس از خواندن متن هنوز هم معنی آن را متوجه نشدهاید، دوباره به سراغش بروید. خواندن خبر، روشی عالی برای یادگیری زبان است. زیرا خبرها معمولا کوتاه و پر از لغات مرتبط با هر موضوع هستند.
تصور کنید که درحال خواندن نقد فیلم «ریو ۲» (Rio 2) با عنوان «ماجراجویی در آمازون» در سایت «Time for Kids» هستید. درحین خواندن مقاله، با اصطلاحات جدیدی روبهرو میشوید. مثلا نویسنده از کلمهی «flick» استفاده کرده است.
شما با خودکاری که در اختیار دارید آن کلمه را در جایی یادداشت میکنید. بهجای استفاده از دیکشنری، به خواندن ادامه دهید.
احتمالا در ادامهی متن متوجه میشوید که معنی موردنظر این کلمه، «فیلم سینمایی» است. اگر با خواندن متن متوجه معنی کلمهای نشدید، نیازی نیست در دیکشنری بهدنبال معنی آن بگردید.
به این ترتیب فهرستی از کلمات موردنظر را آماده کردهاید.
اگر حین دیدن ویدئویی با کلمهی جدیدی روبه رو شدید، نمایش ویدئو را متوقف کنید و آن کلمه را یادداشت کنید. کمی بعد دوباره به آن کلمه نگاه کنید و سعی کنید معنی آن را پیدا کنید.
داشتن زیرنویس ویدئوها، تغییر بسیاری در یادگیری زبان به کمک اخبار ایجاد خواهد کرد. ویدئو را پخش کنید و با دقت به تلفظ کلمات گوش بدهید. ویدئو را به عقب بازگردانید و آن قسمت را دوباره گوش دهید.
حالا زیرنویس را با صدای بلند بخوانید. احتمالا ویدئویی که تماشا میکنید دربارهی موضوع موردعلاقهتان و مناسب با سطح شماست.
خواندن متن همراه با ویدئو، به گسترش دایرهی واژگان مربوط به موضوعات موردعلاقهتان کمک میکند. بهعلاوه، در بالا رفتن اعتماد به نفستان درهنگام تلفظ کلمات نیز مؤثر است.
همانطور که قبلا گفتیم، سایت «FluentU» با زیرنویسهای تعاملی خود، گزینهای عالی برای یادگیری زبان به کمک اخبار است. در این سایت آزمونهای ویدئویی را نیز انجام دهید.
فرو رفتن در نقش گزارشگر ورزشی موردعلاقهتان یا مجری برنامههای تلویزیونی، راه جالب دیگری در یادگیری زبان است. در آخر، یادگیری زبان باید برای شما لذتبخش باشد تا نتایج بهتری به همراه بیاورد.
مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.
ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین
ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30
جستجو
پست های اخیر
دستهها
مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.
ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین
ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30