جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
آموزشگاه زبان هیراد
جستجو
راهنمای گام به گام آمادگی آزمون OET برای مبتدیان
فهرست مطالب
Facebook
Twitter
LinkedIn

راهنمای گام به گام آمادگی آزمون OET برای مبتدیان

آزمون oet یکی از آزمون‌های زبان انگلیسی برای دانشجویان حوزه پزشکی است که شرایط ورود و ثبت‌نام آنها در دانشگاه‌های کشور‌های خارجی را امکان‌پذیر می‌کند. این آزمون شرایط خاصی دارد، به‌همین منظور باید گام به گام مراحل آماده‌شدن برای شرکت در آن را بدانید.

منابع و کلاس‌های آموزشی مختلفی هستند که مهارت‌های شما را برای شرکت در این آزمون افزایش می‌دهند. شما باید با استفاده از این منابع و حضور در آزمون‌های آزمایشی به مرور مهارت‌های خود را تقویت کنید تا دانش زبان انگلیسی‌تان برای به دست آوردن بهترین نمره ارتقاء پیدا کند.

مبتدیان و افرادی که تسلطی به زبان انگلیسی و آزمون‌هایی مانند oet ندارند، قطعاً برای شروع دوره یادگیری سردرگم هستند. این افراد نیاز به یک راهنمای آزمون OET دارند تا تمام پیچ‌وخم‌های مسیر را به آنها بگوید. اکنون ما به‌عنوان راهنما قصد داریم که گام به گام تا آمادگی برای شرکت در آزمون را برایتان توضیه دهیم.

آزمون oet چیست؟

امتحان oet یا Occupational English Test یکی از آزمون‌های جهانی برای فعالان تحصیلی در حوزه پزشکی از جمله دندان‌پزشکی، علوم غذایی، پرستاری، کاردرمانی، چشم‌پزشکی، فیزیوتراپی و … است که مدرک آن اثبات می‌کند شما توانایی کافی در زبان انگلیسی برای مهاجرت به خارج از کشور را دارید.

در این امتحان ازسناریو‌های واقعی پزشکی استفاده شده تا مهارت‌های داوطلبین را به چالش بکشد. شما می‌توانید از این امتحان به‌منظور دریافت ویزا استفاده کرده و به بسیاری از کشور‌های جهان نیز مهاجرت کنید. این امتحان در 4 بخش لیسنینگ، رایتینگ، ریدینگ و اسپیکینگ برگزار می‌شود، برای همین باید در هر کدام از این بخش‌ها مهارت‌هایتان را افزایش دهید.

راهنمای آزمون OET، مرحله به مرحله تا پیشرفت

راهنمای آزمون OET، مرحله به مرحله تا پیشرفت

برای پیشرفت و به دست‌آوردن بهترین نمره در OET ابتدا باید نقشه مسیر یادگیری را بدانید. مهمترین کار‌هایی که شما باید برای شرکت در این امتحان انجام دهید، عبارت هستند از:

ارزیابی مهارت ها

شما می‌توانید در ماک OET شرکت کرده و میزان مهارت‌هایتان را محک بزنید. هرچه نمره‌تان در این آزمون بالاتر باشد، شانس موفقیت بیشتری در امتحان اصلی خواهید داشت. در صورت پایین‌بودن نمره نیز می‌توانید زمان بیشتری برای یادگیری صرف کنید تا به مهارت موردنظرتان برسید.

ارزیابی مهارت‌ها با یک سبک و سنگین‌کردن میزان آموخته‌ها نیز امکان‌پذیر است. اگر به خوبی می‌توانید متن‌های حوزه پزشکی را بخوانید و درباره اصطلاحات این شاخه کاری صحبت کنید، یعنی به مهارت کافی رسیده‌اید.

تقویت مهارت گرامر و واژگان

شما باید مهارت‌های عمومی زبان انگلیسی‌تان را ارتقاء دهید، یعنی تسلط کافی بر روی گرامر و دایره لغات پرکاربرد داشته باشید. شما همچنین باید هر روز تلاش کنید کلمه‌ها و اصطلاحات جدیدی بیاموزید و نحوه صحیح ادای جملات انگلیسی نیز مسلط شوید. هرچه مهارت‌های عمومی‌تان را افزایش دهید، به مرور توجه‌تان به جزئیات نیز بیشتر شده و حتی کوچکترین نکته‌ها را در یادگیری این زبان به کار می‌برید؛ این اتفاق می‌تواند منجر به کسب بهترین نمره‌ها در آزمون OET شود.

راهنمای آزمون OET

تقویت مهارت اسپیکینگ و لیسنینگ

شما باید بتوانید در اسکیل‌های ذکر‌شده در آزمون OET نمره B بگیرید تا شرایط مهاجرت‌تان فراهم شود، بنابراین برای رسیدن به این نقطه تلاش کنید. خوشبختانه دوره‌های اسپیکینگ و لیسنینگ زیادی در کشورمان توسط مؤسسه‌های اموزشی حرفه‌ای برگزار می‌شود که به‌صورت کامل شما را برای شرکت در آزمون‌هایی مانند OET آماده می‌کنند. شما می‌توانید در این کلاس‌ها شرکت کنید، پادکست‌های آموزشی گوش داده و هر روز زمانی را به صحبت‌کردن به زبان انگلیسی اختصاص دهید تا بالاخره مهارت‌های لیسنینگ و اسپیکینگ را تقویت شوند.

استفاده از منابع مناسب

یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای تقویت مهارت‌ها جهت شرکت در آزمون OET استفاده از منابع مناسب است. در بین انواع دوره‌های حضوری یا غیرحضوری، پادکست‌ها و فیلم‌های آموزشی، کتاب‌ها همچنان بیشترین تاثیر را دارند. خوشبختانه کتاب‌های مختلفی در حوزه آموزش زبان انگلیسی جهت آمادگی آزمون OET چاپ شده‌اند که برخی از بهترین آنها عبارت هستند از:

  • Official Practice Book 1
  • Nurses’ Guide to the Updated OET 2.0 ( Speaking & Writing)
  • OET Preparation (Cambridge)
  • Kaplan Official Guide to OET
  • Kaplan Official Guide to OET 2.0
  • OET Updated Prep Plus For Nurses: The 3-in-1 Guide For Writing, Speaking & Listening
  • MAGGIE RYAN Collection
  • How to Pass the OET: For Nurses
  • OET Writing Strategy Guide: Everything You Need to Know About the Revised Assessment Criteria
  • Go For OET

هر یک از این منابع آموزشی شامل بخش های مختلفی می‌شوند که مهارت‌هایتان را صرفاً برای شرکت در آزمون OET افزایش می‌دهند، برای همین توصیه می‌کنیم که حتماً یک یا چند مورد از آنها را تهیه کرده و به‌صورت تخصصی بر روی افزایش مهارت‌هایتان کار کنید.

آمادگی آزمون PET، مسیری پرچالش اما نتیجه بخش

کارشناس‌های راهنمای آزمون OET توصیه می‌کنند که برای شرکت در این امتحان حتماً از منابع مختلف مرتبط با حوزه پزشکی استفاده کرده و هر روز بخشی از زمانتان را برای یادگیری اختصاص دهید. در این زمینه می‌توانید به‌سراغ کلاس‌های آموزشی نیز بروید تا به‌صورت حرفه‌ای‌تری به مباحث مسلط شوید. برای یادگیری نکته‌های آموزشی بیشتر نیز توصیه می‌کنیم که از یک مشاور تحصیلی کمک بگیرید تا با برنامه‌ریزی درست شانس موفقیت تان بیشتر شود.

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما دراین زمینه می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

 

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوران ما در مرکز زبان هیراد هم اکنون آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.

ارتباط در واتس اپ: کارشناسان آنلاین

ساعت کاری این بخش: 9 الی 20:30